Forum internetowe sojuszu Fear Factor
my¶le że była by to dobra akcja zeby wbić sie troche wyzej w rankingu... wiadomo ze kazda wojna to dobry interes pod warunkiem ze zostanie wygrana... musimy dobrze sie zastanowic komu wypowiedzieć wojne.
moje propozycje to sojusze:
60. undeath
72. FastAndFurious
obecnie jestesmy na miejscu 33 wg ilo¶ci punktów. gdyby tak wyszukac kolesi z tych sojuszow i ich zjechac to idziemy w gore w statystykach.
Użytkownik
ee ee shibby.....wojna to raczej walka równych sobie przeciwników......a jakby¶ chciał słabszych atakować to musieliby mieć ze sob± kilka innych współ-sojuszy żeby sie z nami mierzyć......lepiej zaatakować kogo¶ kto nie ma paktów z bardzo dobrymi sojuszami i może sie z nami równać.....nie więcej niż 10 miejsc w dol, wtedy możemy okryć sie sława i chwała wygrywaj±c......a je¶liby¶my zaatakowali lepszy od siebie i wygrali to nie ma o czym mówić
według mnie niezłym k±skiem do wojny byłby sojusz : 40. Wojownicy Srodziemia
Chyba jest całkiem całkiem jak dla nas.....w każdym b±dĽ razie przysporzył by nam trudu...
Ostatnio edytowany przez Impossibleman7 (2007-11-18 08:02:46)
jak dla mnie na wojny za wczesnie
sami widzicie ze tylko kilka osob jest aktywnych
reszta nawet pewnie nie pilnuje tego co ze stoczni wyjdzie i podejrzewam ze jeszcze na nas latwo zrobic %
jestem za wojna ale nie teraz najpierw porzadek w swoim ogrodku musimy zrobic
Użytkownik
RACJA....poczekajmy, rozwiniemy sojusz bardziej i ustatkujemy sie oraz podszkolimy albo wybierzemy najleepszych czlonkow ktorzy najlepiej beda grali i wtedy podejmiemy sie wojny.....
Nowy użytkownik
Mysle ze narazie nasza pozycja jest za slaba i nie warto zaczynac draki bo jesli decyzja bedzie pomylona to raczej polecimy w dol przypominam ze narazie wielu graczy jest zbyt slabych i moga sie stac farmami pozdrawiam G.J